📣Сьогодні в Херсонському обласному краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки «Херсон звідусіль», приуроченої до Дня Незалежності України.
💌В основі виставки – листівки, які були зібрані і передані музею Херсонським відділенням «Соціологічної асоціації України».
🌎Після початку повномасштабної російської агресії багато херсонців опинилося у різних куточках земного шару. Але де б ми зараз не були, ми все одно залишаємося єдиною громадою, яку об’єднує відданість рідному краю.
📬Щоб довести це, херсонці надсилали листівки на Головпоштамт Херсона. Сотні наших земляків надписали і надіслали листівки до рідного міста. На виставці експонуються поштівки зі словами любові до Херсона, сповнені надії на повернення додому.
На відкритті виставки були присутні, заступник голови ХОВА Володимир Клюцевський – офіційна сторінка Володимир Клюцевський, директорка Департаменту реалізації гуманітарної політики ХОВА Віолетта Царькова, співробітники херсонського відділення Укрпошти, Державного архіву Херсонської області, бібліотеки та представники Херсонської громади.
Відкрила виставку директорка Херсонського обласного краєзнавчого музею Ольга Гончарова, яка розповіла про автора ідеї, доцента кафедри географії та екології ХДУ Миколу Гоманюка та його проєкт.
📮Гості виставки отримали можливість придбати поштові картки з погашенням спеціальним штемпелем. А також отримали у подарунок на згадку про виставку, листівки “Незламний Херсон”, що були створені музеєм під час будування виставки
и ещё 6
Статистика и объявления
Продвигать публикацию
Все реакции:

Херсон. Звільнена карта, Alyona Olena Malyarenko и ещё 62

6
6
Нравится

 

Комментировать
Отправить
Поделиться

Пошук по сайту

Календар подій

Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Музейні новини

Послуги

Контакт

Адреса:
73000, Україна, Херсон, Херсонська область, вулиця Соборна, 9

Мапа