Запрошуємо відвідати виставку «Херсон звідусіль»

🎉Шановні представники ЗМІ, діячі культури, науковці, освітяни, музейники! Запрошуємо вас відвідати виставку «Херсон звідусіль», створену Херсонським обласним краєзнавчим музеєм.

📮Основу виставки складають листівки, які були зібрані і передані музею Херсонським відділенням «Соціологічної асоціації України».

📩Листівки були надіслані в Херсон з різних куточків світу нашими земляками, які були вимушені залишити місто через російсько-українську війну. Кожна листівка –  це доля людини.

‼️З міркувань безпеки відкриття виставки буде проходити в асинхронному форматі з 19 по 31 серпня 2024 року‼️

🚉Якщо ви проживаєте за межами Херсону, але зацікавлені познайомитись з цією виставкою, ласкаво просимо, приїжджайте!

💳ГО «ХОВ САУ» відшкодує ваші витрати на проїзд та добові у розмірі 1000 грн.

🔖Кількість тікетів обмежена, тож просимо попередньо зареєструватися на фейсбук-сторінці проекту Херсон. Звільнена карта https://www.facebook.com/profile.php?id=61552527291049 (написати у месенджер сторінки, коли і звідки ви прибуваєте в Херсон, вказати суму, яку ви плануєте витратити на білети (автобус або залізниця крім люксу).

В якості звітності вам треба буде надати квитки та публікацію про виставку. Також треба буде зареєструватися під час візиту на виставку.

‼️Про час та місце проведення виставки буде повідомлено особисто.‼️

Херсон звідусіль 🌍

Після початку повномасштабної російської агресії херсонців розкидало по усьому світові. Від Чорнобаївки до Австралії, від Миколаєва до Бангкоку. Херсонці живуть високо в горах 🏔️ і глибоко в лісах 🌳, на островах 🏝️ і в мегалополісах 🏙️, біля екватора ☀️ і за полярним колом ❄️. Але ми все одно залишаємося громадою, не зважаючи на те, де ми зараз є.

Щоб довести це, ми попросили херсонців присилати листівки ✉️ на Головпоштамт Херсона. На таку пропозицію відгукнулося декілька сотень херсонців, частину листівок яких ми тут демонструємо. І тепер ми можемо бачити, як розпорошило нашу громаду. І бачимо теплі слова ❤️ на цих листівках — слова любові до міста і надії повернення в Херсон.

Також на виставці представлено набір листівок, які отримали всі, хто взяв участь в акції. Цей набір знайомить поціновувачів та поціновувачок мистецтва 🎨 з невеличкою частиною доробку херсонської арт-тусовки за роки війни, а також із сучасною географією херсонського мистецтва.

АКЦІЯ ТРИВАЄ І ЗАРАЗ. ПРИШЛІТЬ ЛИСТІВКУ НА АДРЕСУ: АКЦІЯ «ХЕРСОН ЗВІДУСІЛЬ», А/С 111, ГОЛОВПОШТАМТ, 73003, ХЕРСОН — І ВОНА БУДЕ ПОКАЗАНА НА НАСТУПНІЙ ВИСТАВЦІ. 📬

Автор ідеї: Микола Гоманюк

Проєкт реалізується ГО «Херсонське обласне відділення Соціологічної асоціації України» за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen e. V.

EUROPEAN ENDOWMENT FOR DEMOCRACY

Пошук по сайту

Календар подій

Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Музейні новини

Послуги

Контакт

Адреса:
73000, Україна, Херсон, Херсонська область, вулиця Соборна, 9

Мапа